Τρίτη 19 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΣΕΕ για παιδεία

Με απαίτηση 23 μελών της διοίκησής της, η Ολομέλεια της ΓΣΕΕ συνεδριάζει την Παρασκευή

Την Παρασκευή συνεδριάζει έκτακτα η Ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ, με σκοπό να εξετάσει την κατάσταση στην παιδεία και την πραγματοποίηση πανεργατικής απεργιακής κινητοποίησης την ερχόμενη βδομάδα.

Η συνεδρίαση γίνεται, παρά την προσπάθεια την ΠΑΣΚΕ να μην πραγματοποιηθεί και ύστερα από απαίτηση 23 μελών της διοίκησης της ΓΣΕΕ, τα οποία ζήτησαν τη στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων της επόμενης βδομάδας και τη διενέργεια ειδικής συνεδρίασης της διοίκησης της ΓΣΕΕ, με θέμα "παιδεία και η στάση της Συνομοσπονδίας".

Στην επιστολή σημειώνεται:

"Εμείς που υπογράφουμε το έγγραφο αυτό, εκτιμούμε ότι η πολιτική της κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της παιδείας είναι αδιέξοδη και επικίνδυνη για τη χώρα, για τους μαθητές και τη νεολαία, για τους εργαζόμενους, αλλά και για το μαζικό λαϊκό κίνημα και τις οργανώσεις του.

Επειδή πιστεύουμε ότι οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να μένουν θεατές και να μετατρέπονται έτσι σε συνένοχους της κυβέρνησης, ζητάμε να στηρίξει και η ΓΣΕΕ τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια της Τρίτης και της Πέμπτης και να οριστεί άμεσα ειδική συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, με θέμα "Παιδεία και η στάση της Συνομοσπονδίας"".

Το κείμενο υπογράφεται από τους: Γ. Μαυρίκο,Γ. Σταυρόπουλο,Χ. Κατσώτη,Ζ. Σώκου,Φ. Γεωργουδάκη,Α. Ζαζόπουλο,Σ. Ραυτόπουλο,Α. Αντύπα,Κ. Αρτεμίου,Δ. Τσιόγκα,Γ. Μανώλη,Λ. Αυγητίδη,Λ. Αραζού,Δ. Γεωργά,Κ. Πουπάκη,Δ. Βουλγαράκη,Π. Μαλουσούδη,Ν. Μελισσάρη,Γ. Τσαλικάκη,Χ. Κυριακόπουλο,Α. Καλύβη,Δ. Στρατούλη και Δ. Χαραλαμπίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ