Τρίτη 19 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Δρόμος σφαγείο έξω από νοσοκομείο

Σοβαρότατο πρόβλημα υπάρχει στον οδικό κόμβο μπροστά στο νοσοκομείο Καρδίτσας από έλλειψη φωτεινών σηματοδοτών και γενικότερης διευθέτησης του όλου χώρου. Αυτό τονίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ Β. Μπούτας και Αχ. Κανταρτζής,με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ΠΕΧΩΔΕ, Δημόσιας Τάξης και Υγείας και Πρόνοιας.

Οι βουλευτές σημειώνουν ότι είναι άμεσος ο κίνδυνος για τους πεζούς, αλλά και τα τροχοφόρα που περνούν μπροστά από το νοσοκομείο ή θέλουν να μπουν μέσα σ' αυτό, αφού με τις νέες επεμβάσεις στο δρόμο, αυτός έγινε ταχείας κυκλοφορίας. Συμπληρώνουν πως γι' αυτό το λόγο, μετά τους μικροτραυματισμούς, πρόσφατα σημειώθηκε εκεί και θανατηφόρο ατύχημα.

Χαρακτηρίζουν επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες, αλλά και να γίνουν και άλλες διευθετήσεις, "δεδομένου ότι αναμένεται αυτός ο δρόμος να δεχτεί μεγάλο φόρτο τροχοφόρων".

Τέλος, ερωτούν τους υπουργούς ποια μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε, ώστε να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα και επιπλέον η πρόσβαση στο νοσοκομείο να γίνεται χωρίς το φόβο ατυχημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ