Τρίτη 19 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Μαρούσι - Σίτυ"

Οπως στην, επί πτωμάτων, "ανάπτυξη" της "άγριας" (;) δύσης ακολουθούσαν την κατασκευή του σιδηροδρόμου - το "φετίχ" των αχαλίνωτων προγόνων των κάθε Ροκφέλερ - πάσης φύσης κομπογιαννίτες, "πομποί" της "αλήθειας", φορείς του "ελιξιρίου" και "ιεροκήρυκες" της "σωτηρίας", έτσι και τώρα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδεύει τις "δαγκάνες" της ιδιωτικοποίησης του "σώματος" και της "ψυχής" της Αυτοδιοίκησης, με τη μοναδική "πνευματική τροφή" που μπορεί να ταιριάξει στους εφαρμογείς τέτοιων πολιτικών: τη θρησκεία.

Ετσι λοιπόν μετατρέπει σε σκηνή τσίρκου το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, όπου κάποια "Νεανική Εστία Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου" θα διδάξει (!) τα "χλομά πρόσωπα" στο "Μαρούσι - Σίτυ", που βλέπουν την πόλη τους να μετατρέπεται σε "μπίζνες - κλαμπ", του οποίου το κόστος το πληρώνουν οι ίδιοι, μαθήματα (!) στα πλαίσια προγράμματος με την ονομασία "Η εκκλησία διαλέγεται με τον κόσμο και τον πολιτισμό"!

Μάλιστα, ένα από τα "μαθήματα" έχει τίτλο "η θεοποίηση του χρήματος και της εργασίας: ο αλλοτριωμένος άνθρωπος" (!), κατά τη διάρκεια του οποίου, ο κ. Τζανίκος, θα φέρει προφανώς σκόρδα, έτσι ώστε να υπάγει οπίσω του ο "σατανάς" της θεοποίησης του χρήματος...

Και για να απαλλαγούν οι "άξεστοι" και "αγράμματοι" "πιονέροι" από την γκρίνια για τα "εκσυγχρονιστικά" χαράτσια του δημάρχου, γκρίνια που είναι αποτέλεσμα του χυδαίου υλισμού που πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους, θα τους διδαχτεί "ο φιλόσοφος ως εραστής του Χριστού και της Αλήθειας απέναντι στο διχασμένο άνθρωπο"!

Και για όσους νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα, πλανώνται, δυστυχώς, πλάνην οικτράν και να σπεύσουν πάραυτα στα μαθήματα του κ. Τζανίκου. Αμήν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ