Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Με όπλο την αλήθεια

Με όπλο την αλήθεια και με τον αέρα της επιβεβαιωμένης από τη ζωή πολιτικής του Κόμματος, στελέχη, μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μπαίνουν από σήμερα στη "μάχη" για την επιτυχία της Δεκαήμερης Πολιτικής Εξόρμησης, με στόχο την ενημέρωση του ελληνικού λαού για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την επικείμενη αναθεώρησή της στη Διακυβερνητική Διάσκεψη και την προβολή του πανδημοκρατικού αιτήματος για Δημοψήφισμα.

"Σας καλούμε, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ, να γίνει το 10ήμερο 20 Φλεβάρη - 1 Μάρτη χρόνος έντασης της πάλης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για την υπεράσπιση του εισοδήματός τους. Σας καλούμε να διεκδικήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, συνολικά για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, προκειμένου ο λαός να αποφασίσει, αφού ενημερωθεί".

Η Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μια πρωτοβουλία πατριωτικού χαρακτήρα, γίνεται σε μια περίοδο ανάπτυξης των λαϊκών αγώνων, στους οποίους όλο και πιο συχνά εκφράζεται η αντίθεση στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τις οποίες η κυβέρνηση σπεύδει να καλύψει και οι υπόλοιποι θιασώτες του Μάαστριχτ επιχειρούν να συγκαλύψουν.

Η εξόρμηση αρχίζει σε όλη τη χώρα με περιοδείες σε τόπους δουλιάς, σε γειτονιές, με διανομή ενημερωτικού υλικού, συζητήσεις, και συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ