Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εξορμήσεις παντού

Με εξορμήσεις των μελών και στελεχών της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του ΚΚΕ σε τόπους δουλιάς, πλατείες και γειτονιές των πόλεων και στα χωριά της περιοχής, αρχίζει σήμερα η δεκαήμερη καμπάνια ενημέρωσης για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την επερχόμενη αναθεώρησή της.

  • Στη Λάρισα οι κομμουνιστές όλων των Οργανώσεων του νομού αρχίζουν σήμερα την εξόρμηση, κρατώντας στα χέρια το δίπτυχο του Κόμματος "Μάαστριχτ 5 χρόνια μετά". Θα επισκεφτούν τα εργοστάσια ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, ΜΑΓΡΙΖΟΣ, ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΕΧΤΙΛ, ΠΕΛΑΣΓΙΣ, ΜΠΕΤΙΝΑ, ΒΙΟΠΕΝΙΣ και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους τις θέσεις του Κόμματος. Ταυτόχρονα θα γίνουν εξορμήσεις σε πλατείες και συνοικίες της πόλης καθώς και σε χωριά του νομού.

Η εξόρμηση θα συνεχιστεί αύριο με συσκέψεις στον ΟΤΕ,τη ΔΕΗ,τον ΟΣΕ,το Δήμο και τις τράπεζες.Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στελεχών της Οργάνωσης σε πολλά χωριά. Για την προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ για το Μάαστριχτ έχει εκδοθεί ειδική αφίσα που θα "φτάσει" σε όλο το νομό, ενώ θα στηθούν δεκάδες "αεροπανό" με συνθήματα στην πόλη. Η ΝΕ Λάρισας θα συμβάλει στην καμπάνια της επιτροπής Πρωτοβουλίας για το Δημοψήφισμα με στόχο να συγκεντρωθούν, μέχρι τέλος Ιούνη, 10.000 υπογραφές.Ακόμη υπάρχει η σκέψη για διοργάνωση - μετά το Πάσχα - και τοπικών δημοψηφισμάτων,ως μέσο πίεσης για την ανάγκη διενέργειας Πανελλαδικού Δημοψηφίσματος. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής καμπάνιας θα περιοδεύσει στο Νομό Λάρισας, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του Κόμματος, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την Παρασκευή 28/2, το Σάββατο 1/3 και την Κυριακή 2/3.

  • Στη Μαγνησία οι κομμουνιστές ξεκινούν σήμερα την εξόρμηση από τους χώρους δουλιάς. Συγκεκριμένα, η Εργατική Αχτίδα προγραμμάτισε επισκέψεις σε εργοστάσια της βιομηχανικής περιοχής καθώς και στην ΑΓΕΤ και τη ΜΕΤΚΑ,όπου θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και θα ζητήσει να υπογράψουν τη σχετική Διακήρυξη.

Παράλληλα θα γίνουν εξορμήσεις στο Εμπορικό Κέντρο Βόλου με φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό. Φυλλάδια θα μοιραστούν, επίσης, στον ΟΣΕ,τη ΔΕΗ και τα Δικαστήρια,από τις αντίστοιχες ΚΟΒ. Η εξόρμηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, ώστε να μη μείνει ούτε ένας εργαζόμενος που να μη γνωρίσει τις θέσεις του Κόμματος και στα πλαίσιά της εντάσσονται και οι περιοδείες του βουλευτή Μαγνησίας, Ν. Γκατζή,το Σάββατο στο Στεφανοβίκειο και το Ριζόμυλο και την Κυριακή στα χωριά του Νοτίου Πηλίου, Ξουρίχτι, Προμύρι, Μηλίνα

  • Στα Τρίκαλα από σήμερα το πρωί ξεκινούν εξορμήσεις ενημέρωσης στη Νομαρχία,στο Δημαρχείο και άλλες δημόσιες υπηρεσίες και το απόγευμα σε χώρους εργασίας όλου του νομού. Αύριο οι κομμουνιστές των Τρικάλων θα εξορμήσουν στις λαϊκές αγορές της πόλης και μεθαύριο θα στήσουν τραπεζάκια στην Ασκληπιού με φυλλάδια του Κόμματος και συγκέντρωση υπογραφών για το Δημοψήφισμα. Ταυτόχρονα θα γίνει αφισοκόλληση,ενώ το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε χωριά της περιοχής.
  • Στην Καρδίτσα,η εξόρμηση αρχίζει σήμερα σε δημόσιες υπηρεσίες και μαγαζιά της πόλης, το Σαββατοκύριακο θα στηθούν τραπεζάκια στην κεντρική πλατεία με υλικό και συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της Διακήρυξης και θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε χωριά του νομού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ