Κυριακή 23 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απεργούν την Τρίτη οι δημόσιοι υπάλληλοι

Αρχίζει αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νέου μισθολογίου

Αύριο εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το νέο μισθολόγιο - λιτότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Εκφράζοντας την πλήρη διάστασή της στο νομοσχέδιο αυτό, τόσο στο οικονομικό όσο και στο θεσμικό του μέρος, η ΑΔΕΔΥ προχωρά και σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία μεθαύριο Τρίτη.

Στα πλαίσια της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση στις 5.30 το απόγευμα μπροστά στα γραφεία της Οργάνωσης και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή. Αύριο, στις 6 το απόγευμα, τα προεδρεία της ΑΔΕΔΥ και των οργανώσεων - μελών της, θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή, όπου εκείνη την ώρα θα συζητείται το νομοσχέδιο.

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση, προφανώς κάτω από την αγωνία της για ταχεία ψήφιση του νομοσχεδίου για το μισθολόγιο, πιστεύοντας ότι έτσι θα κλείσει ο κύκλος των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων των δημοσίων υπαλλήλων, επισπεύδει τη διαδικασία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου, προσδιορίζοντας την έναρξη συζήτησης αντί για την Τρίτη (25 Φεβρουαρίου), τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου".

Καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο να δώσουν για άλλη μια φορά το αγωνιστικό τους "παρών" στην απεργιακή κινητοποίηση και να απαιτήσουν: Ενα νέο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις, σύμφωνα με τις προτάσεις της ΑΔΕΔΥ και των οργανώσεων - μελών της. Να αποσυρθούν οι απαράδεκτες διατάξεις για την περικοπή του κινήτρου απόδοσης και του οικογενειακού επιδόματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ