Τετάρτη 26 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΕΣΒΟΣ
Πλατιά ανταπόκριση

"Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η 10ήμερη καμπάνια του ΚΚΕ, ενάντια στη Συνθήκη του Μάαστριχτ εδώ στο νομό μας", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ. "Μέχρι σήμερα έχουν γίνει επισκέψεις σε τόπους δουλιάς όπως στο εργοστάσιο της Ενωσης Συνεταιρισμών Λέσβου, στην ΕΠΟΜ, στη ΔΕΗ, στο Νοσοκομείο και στο Γηροκομείο της Μυτιλήνης. Περιοδείες στην αγορά την πόλης και στις συνοικίες της και ομιλίες σε χωριά όπως Φίλια, Σκαλοχώρι, Ανεμώτια, Λισβόρι και Βασιλικά. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι ο λαός του νομού μας ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία, αλλά και θέληση στην καμπάνια και υπογράφει το σχετικό κείμενο που βάζει το θέμα του δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Η ΝΕ Λέσβου επισημαίνει πως "αυτή η πλατιά ανταπόκριση του λαού μας δημιουργεί για την οργάνωσή μας την υποχρέωση να εντείνει παραπέρα τις προσπάθειές της για να γίνει η υπόθεση "Δημοψήφισμα Τώρα" υπόθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λεσβιακού λαού". Το πρόγραμμα, που έχει επεξεργαστεί η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στα πλαίσια του 10ήμερου συνεχίζεται με ομιλίες και περιοδείες σε χωριά της Λέσβου και της Λήμνου.

Σε χαιρετιστήριο μήνυμα που εξέδωσε η ΝΕ Λέσβου επισημαίνει τα εξής: "Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ απευθύνει το πιο θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στο λαό του νομού για τη μεγάλη ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του ΚΚΕ, για την ανάπτυξη της πάλης του ενάντια στη Συνθήκη του Μάαστριχτ.

Η πλατιά ανταπόκριση που βρίσκει στους εργάτες, στους αγρότες, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματίες, στους νέους και στις νέες του νομού η 10ήμερη καμπάνια του Κόμματος ενάντια στη Συνθήκη του Μάαστριχτ καταρρίπτει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις θεωρίες των θιασωτών της Συνθήκης ότι αυτή αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα και το λαό μας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ μαζί με τον χαιρετισμό της αυτόν καλεί τα μέλη και τα στελέχη της οργάνωσης, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ στο νομό, καθώς και τα μέλη της ΚΝΕ να εντείνουν τη δράση τους ώστε η θέση για "Δημοψήφισμα Τώρα" "να γίνει υπόθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού του τόπου μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ