Πέμπτη 27 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αποφασιστικά μπροστά

Συλλαλητήριο αύριο

Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 28 Φλεβάρη οι πέντε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ενώ οι καθηγητές της Θεσσαλονίκης δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους και για 7η εβδομάδα.

Για άλλη μια φορά με αποφασιστικότητα οι καθηγητές της Θεσσαλονίκης μέσα από τις συνελεύσεις τους αποφάσισαν να συνεχίσουν για 7η εβδομάδα. "Δεν είναι εύκολο σε δύσκολους καιρούς να αποφασίζεις συνέχιση απεργίας. Οι εκτιμήσεις είναι ότι σε σχέση με τον αρχικό στόχο που είχαμε βάλει, δηλαδή μια θετικότερη αλλαγή στα συνολικότερα προβλήματα της Παιδείας, οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις απέδωσαν το ελάχιστο. Επίσης συνεχίζουμε επειδή η απεργία μας διατηρεί εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν θετικές προϋποθέσεις για συνέχιση και δικαίωση. Ο κόσμος των καθηγητών έχει καταλάβει πού το πάει η κυβερνητική αδιαλλαξία. Αφού λοιπόν το κατάλαβε ξανασφίγγει τα σχοινιά του αγώνα και συντεταγμένοι συνεχίζουμε", δήλωσε η Ρ. Τερζιβασιλειάδου, μέλος της απεργιακής επιτροπής.

Για σήμερα, στις 6.30 μ.μ., οι πέντε ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης καλούν όλα τα σωματεία της πόλης στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά) όπου και θα γίνει συζήτηση για τον αγώνα των καθηγητών, αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα της Παιδείας. Μετά την κινητοποίηση που διοργανώνουν την Παρασκευή οι καθηγητές, θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας "Το δέντρο με τα τσόκαρα" στο Εργατικό Κέντρο της πόλης στις 9.00 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ