Πέμπτη 27 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
Παράνομη διακήρυξη διαγωνισμού από το ΥΠΕΧΩΔΕ

Η μία καταγγελία των εργολάβων κατά του ΥΠΕΧΩΔΕ για την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της ανάθεσης των δημοσίων έργων, διαδέχεται την άλλη...

Τη σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιριών Η Τάξης (ΣΤΕΗΤ), ο οποίος με επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, την κατηγορεί για παράνομη διακήρυξη της δημοπράτησης του έργου "Παράκαμψη Αρτας - Φιλιππιάδας".

"Η διακήρυξη του ως άνω διαγωνισμού βρίθει ασαφειών και παράνομων διατάξεων", καταγγέλλει ο ΣΤΕΗΤ στην επιστολή του, ενώ παράλληλα εκφράζει την πρόθεσή του να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά της παράνομης διακήρυξης. Επίσης, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να αναστείλουν το διαγωνισμό και να αποσύρουν το απαράδεκτο, όπως το χαρακτηρίζουν, κείμενο της διακήρυξης "προς αποφυγήν περιπετειών και καθυστέρησης της εργολαβίας", για τα οποία, όπως προειδοποιούν, "θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι".

Τέλος, ο ΣΤΕΗΤ εκφράζει την αντίθεσή του για την προεπιλογή των τεχνικών εταιριών οι οποίες θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για το έργο, που έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ