Πέμπτη 27 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερωτηματικά για τις προσλήψεις στην υγεία

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλούνται από τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων για τις 5.562 προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς υγείας με τη διαδικασία των μορίων από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Εκατοντάδες υποψήφιοι με έκπληξη είδαν ότι ήταν διαφορετικοί οι πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σε σχέση με τους αρχικούς πίνακες που είχε ανακοινώσει και είχε αποστείλει στις νομαρχίες το ίδιο το ΑΣΕΠ. Πολλά ονόματα αντικαταστάθηκαν στους πίνακες από άλλα, είτε λόγω ενστάσεων ή αυτεπάγγελτα.

Η όλη υπόθεση πήρε διαστάσεις και με ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ παραδέχεται το γεγονός, αλλά προσπαθεί να δικαιολογήσει το όλο "αλαλούμ". Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι αρχικοί πίνακες δίνονται για ανάρτηση προκειμένου οι υποψήφιοι να έχουν το δικαίωμα ενστάσεων. Μάλιστα αναφέρει ότι για τις 5.562 θέσεις των νοσοκομείων και τις 1.234 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ασκήθηκαν συνολικά 3.400 ενστάσεις και ισχυρίζεται ότι η μεταβολή που επήλθε στους αρχικούς πίνακες οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετές ενστάσεις έγιναν αποδεκτές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ