Τρίτη 9 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Σε θέσεις μάχης

Στην εθνική οδό προσανατολίζονται να βγουν αύριο οι αγρότες της Θεσσαλονίκης, ενώ από χτες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ, σε θέση μάχης, στις πλατείες των χωριών. Χτες το βράδυ οι αγρότες - μέλη Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα Δυτικής, Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά και Β. Χαλκιδικής συνεδρίασαν στον Αγιο Αθανάσιο προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις θέσεις όπου θα παρατάξουν τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα.

Αντίστοιχα κινούνται και οι αγρότες των άλλων περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας. Παρά τις παροτρύνσεις "υποταγής" του προέδρου της ΝΔ στα στελέχη του και την ανάληψη δράσης από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία αναχωμάτων, οι αγρότες προετοιμάζουν τη μαζική τους έξοδο στο δρόμο του αγώνα και σχεδιάζουν το συντονισμό τους με τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα.

Στον Εβρο,η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του νομού προετοιμάζει τη μαζική και καλά σχεδιασμένη έξοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό. Μέχρι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν πλατιές συσκέψεις στην Ορεστιάδα αλλά και στο Νότιο Εβρο,με τη συμμετοχή όλων των φορέων, ώστε οι αγρότες να μπουν στο νέο κύκλο κινητοποιήσεων έχοντας διασφαλίσει ήδη και τη συμπαράσταση των άλλων κοινωνικών στρωμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες προσανατολίζονται να προχωρήσουν με τα τρακτέρ προς την εθνική οδό, την επόμενη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ