Τρίτη 9 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΗΜΝΟΣ
Εκδήλωση για τα 30χρονα της ΚΝΕ

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Οργάνωσης έγινε το περασμένο Σάββατο

Εγινε το Σάββατο 6 Μάρτη στη Μύρινα η Συνδιάσκεψη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λήμνου της ΚΝΕ. Από τη Συνδιάσκεψη πάρθηκαν αποφάσεις για πιο αποφασιστική παρέμβαση και προώθηση των θέσεων της ΚΝΕ στους χώρους όπου ζει και εργάζεται η νεολαία και πρώτα απ' όλα στους μαθητές και στους οικοδόμους. Από τη Συνδιάσκεψη εκλέχτηκε νέο Συμβούλιο με γραμματέα τον Δημήτρη Πινάκο.

Την ίδια μέρα έγινε στη Μύρινα εκδήλωση για τα 30 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ, την οποία διοργάνωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λήμνου στην ταβέρνα "Φιλοκτήτης". Στην εκδήλωση μίλησε εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ ο Μίλτος Βακαλόπουλος,ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η εκδήλωση γίνεται σε μια εποχή δύσκολη για τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία, αφού η πολιτική της υποταγής στα ντόπια και ξένα κεφάλαια και τους οργανισμούς που αυτά εκφράζουν, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, οδηγεί τη χώρα μας σε περιπέτειες (με πρόσφατο παράδειγμα την υπόθεση Οτσαλάν) και τους εργαζόμενους σε δεινή θέση. Τέλος, κάλεσε τους νέους να πυκνώσουν τις γραμμές της ΚΝΕ μέσα από τους αγώνες για δημόσια παιδεία, για υπεράσπιση των κατακτήσεων των εργαζόμενων, για αντιμετώπιση της ανεργίας. Κάλεσε τους κνίτες και τις κνίτισσες, καθώς και τους φίλους της ΚΝΕ να αγωνιστούν για την εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λήμνου της ΚΝΕ Δημ. Πινάκος και ο γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ Γιάννης Πλάντζος.Ακολούθησε γλέντι, όπου τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ και του ΚΚΕ τραγούδησαν και χόρεψαν αντάρτικα, προοδευτικά και παραδοσιακά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ