Σάββατο 13 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ελπιδοφόρο μήνυμα

Η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση "ΟΤΤΟ ΕΒΡΟΣ"

Τον πρωτοφανή σε διάρκεια και δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση "ΟΤΤΟ ΕΒΡΟΣ" χαιρετίζει, με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ,τονίζοντας ότι αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και ελπιδοφόρο μήνυμα ενόψει και των μεγαλύτερων και δυσκολότερων αγώνων που έρχονται ενάντια στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης - εργοδοσίας.

Να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι πάνω από δύο μήνες πραγματοποίησαν απεργία διαρκείας, αντιτιθέμενοι στις 62 απολύσεις (σε σύνολο 180) που έκανε η εταιρία.

Η ΝΕ Εβρου επισημαίνει ότι ο αγώνας των εργαζομένων στην "ΟΤΤΟ ΕΒΡΟΣ" είχε ιδιαίτερη σημασία και γιατί έδειξε καθαρά ποιοι είναι με το μεγάλο κεφάλαιο και ποιοι με τους εργαζόμενους και έριξε τις μάσκες από νομάρχη, δήμαρχο, μητροπολίτη, συνδικαλιστικές ηγεσίες, κόμματα ευρωπαϊκού προσανατολισμού.

Υπογραμμίζει πως "σήμερα ολοένα και περισσότερο γίνεται αντιληπτό πως οι επιμέρους αγώνες θα έχουν σημαντικότερα αποτελέσματα με τελικό στόχο την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, μόνο αν συντονιστούν μεταξύ τους και δημιουργηθεί μέτωπο πάλης, ενάντια στο μέτωπο εργοδοσίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης - κυβέρνησης και των πολιτικών δυνάμεων που ορκίζονται στο όνομα της ΟΝΕ". Καλεί τέλος τους εργαζόμενους να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές, δίνοντας έτσι ηχηρή απάντηση στην αντεργατική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ