Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ψηφίζουν σήμερα οι τοπογράφοι

Ψηφίζουν σήμερα οι αγρονόμοι - τοπογράφοι μηχανικοί σε όλη τη χώρα, για την ανάδειξη του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών. Οι εκλογές γίνονται στην Αθήνα, στο ΕΜΠ (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Κτίριο Λαμπαδάρη) και στις εξής πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Γιάννενα, Ηράκλειο, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Μεσολόγγι, Ναύπλιο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά.

Η "Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών" με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι "η υπερψήφιση των υποψηφίων της Πανεπιστημονικής για το ΔΣ του συλλόγου είναι η μόνη απάντηση σ' αυτούς που ρίξανε το σύλλογο σε τέλμα και τον μετατρέψανε σε κέντρο διαπλεκομένων. Η παρουσία της "Πανεπιστημονικής" στα ΔΣ των συλλόγων των Μηχανικών, είναι φραγμός στη μετατροπή τους σε όργανο των μεγαλοεργολάβων και μεγαλομελετητών".

Το ψηφοδέλτιο της "Πανεπιστημονικής" απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Βλαχάκη (Βόλος), Χρυσούλα Γκομόζα (Αθήνα), Βάιο Ελευθερίου (Καρδίτσα), Νίκο Ζαχάρο (Αθήνα), Δημήτρη Καλογεράκη (Χανιά), Δέσποινα Γαβρά - Κόττα (Αθήνα), Γιάννης Κωνσταντινίδης (Αθήνα), Μιχάλης Λαγωνίκας (Αθήνα), Κλεόβουλος Παπακωνσταντίνου (Ρόδος), Γιώργος Ρεμούνδος (Αθήνα), Παύλος Στάμος (Πάτρα) και Ελισάβετ Τελειώνη (Αθήνα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ