Πέμπτη 8 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εταιρία δολοφόνων

Θα κομίσω κι εγώ μια επιπλέον "γλαύκα ες Αθήνας", αν πω ότι οι άνθρωποι αυτοί που τόσα μερόνυχτα τώρα βομβαρδίζουν ασταμάτητα και καίνε με τα"έξυπνα" όπλα τους τη μαρτυρική Γιουγκοσλαβία, είναι κοινοί εγκληματίες.

Και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω σε τούτο τον πλανήτη βλέπει πια να προβάλλει καθαρά και με όλη του τη "μεγαλοπρέπεια" το αποκρουστικό πρόσωπο της "νέας τάξης πραγμάτων", το πρόσωπο του αιμοβόρου δράκου του ιμπεριαλισμού, που όσο πιο πολύ αίμα πίνει, τόσο πιο πολύ θεριεύει και ζητάει ακόμα περισσότερο.

Και ο πιο κακόπιστος άνθρωπος διαπιστώνει τώρα "ιδίοις όμμασι", πως όλο ετούτο το εφιαλτικό σκηνικό που στήθηκε από τους σημερινούς κοσμοκράτορες, με πρόσχημα την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια, την υπεράσπιση, δήθεν, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και... "την εξάλειψη του ανθρώπινου πόνου", (όπως σκαιά και ανερυθρίαστα ισχυρίστηκε ο κύριος Σολάνα, ο γενικός γραμματέας αυτής της αδίστακτης "Εταιρίας Δολοφόνων"), δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ο άγριος καβγάς των αιμοβόρων θηρίων της ζούγκλας για τη διανομή της λείας, την εξουδετέρωση κάθε αντίστασης των λαών και το μοίρασμα των αγορών σε παγκόσμια κλίμακα.

Και οι μεν διεθνείς τρομοκράτες, που χτυπώντας από μακριά με τους "Κρουζ" και τους "Τόμαχοκ" καταστρέφουν τη μαρτυρική χώρα, υπολογίζοντας στη συντριπτική τους υπεροπλία και στη βεβαιότητα της ατιμωρησίας, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αντίθετα, ξοδεύουν με το αζημίωτο και δοκιμάζουν σε"ζωντανό" στόχο τα τρομερά τους όπλα, για να επεκτείνουν τις βιομηχανίες τους και να φτιάξουν άλλα, πιο τρομερά και πιο "έξυπνα". Προκαλεί όμως φρίκη και αποτροπιασμό η στάση των "δικών μας" εδώ παρακεντέδων, πολιτειακών και κυβερνητικών "αρχόντων", που, ενώ από τη μια υπογράφουν επίσημα και συμμετέχουν ανοιχτά στο αποτρόπαιο έγκλημα, από την άλλη ισχυρίζονται πως με τον τρόπο αυτό υπηρετούν το εθνικό μας συμφέρον!.. Μας προτρέπουν, μάλιστα να "πνίξουμε" μέσα μας τα όποια συναισθήματα συμπάθειας προς το δοκιμαζόμενο σερβικό λαό, προκειμένου να διευκολύνουμε τους "συμμάχους" μας στα "ειρηνευτικά" τους σχέδια...

Ομως, ας το καταλάβουν καλά οι ανεγκέφαλοι καταληψίες, που προκειμένου να διατηρήσουν τους κυβερνητικούς θώκους, είναι ικανοί να πουλήσουν στα μεγάλα αφεντικά τους ακόμα και την ίδια τους τη μάνα. Ο ελληνικός λαός δεν πείθεται με τα "φτηνά" επιχειρήματά τους. Τους θεωρεί κι αυτούς υπεύθυνους και συνένοχους στο μεγάλο έγκλημα. Οι Ελληνίδες μάνες δε θα επιτρέψουν στους εθελόδουλους οσφυοκάμπτες που μας κυβερνούν, να στείλουν τα παιδιά τους βορά για τα κανόνια αυτού του Παγκόσμιου Συνδικάτου του Εγκλήματος. Ο λαός μας και όλοι οι λαοί της Γης, θ' αντισταθούν σ' αυτή την επέλαση της παραφροσύνης και της βαρβαρότητας, και οι βάρβαροι δε θα περάσουν! Οι δολοφονικοί τους πύραυλοι θα γυρίσουν σαν μπούμερανγκ και θα πλήξουν τις δικές τους άφρονες και διεστραμμένες κεφαλές. Οι λαοί θα σταματήσουν το αιματοβαμμένο χέρι των δολοφόνων και θ' ανοίξουν, τελικά, το δρόμο της συνεννόησης και της ειρηνικής συνύπαρξης ανάμεσα σε όλους τους λαούς της Γης.

Βασίλης ΦΥΤΣΙΛΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ