Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δικές σας οι ευθύνες

Κι αν θέλετε κι άλλη απόδειξη για το γεγονός πως έχουν καταντήσει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, σημειώστε και το εξής: Προχτές, φέρι μποτ από την Ιταλία έφερε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένα ολόκληρο κομβόι γερμανικών στρατιωτικών αυτοκινήτων (φορτηγά και άλλα), με προορισμό - όπως έγινε ανεπίσημα γνωστό - την Αλβανία.

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις και παρεμβάσεις εκπροσώπων του φιλειρηνικού κινήματος προς τους διάφορους τοπικούς αρμοδίους (Λιμεναρχείο, Αστυνομία, κτλ.) δόθηκε μια και μόνη απάντηση: Τα οχήματα, μαζί με το φορτίο τους, προέρχονται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και επομένως δε γίνεται ο παραμικρός έλεγχος ή έρευνα.

Κι αν, κύριοι της κυβέρνησης, τα φορτηγά περιέχουν όπλα και πολεμοφόδια, για τους μισθοφόρους του UCK; Ξέρουμε, βέβαια, ότι δεν μπορείτε να δώσετε καμιά απάντηση. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι μπορεί να μην σας είχαν ενημερώσει καν για τη συγκεκριμένη αποστολή. Και το ενδεχόμενο αυτό, όμως, αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη αυτού που σημειώνουμε στην αρχή. Εχετε καταντήσει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι των ΝΑΤΟικών φονιάδων. Και οι ευθύνες είναι όλες δικές σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ