Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε μποϊκοτάζ καλεί το ΙΝΚΑ Μακεδονίας

Να προχωρήσουν αμέσως σε μποϊκοτάζ όλων των προϊόντων των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ, που συμμετέχουν στην επέμβαση κατά της Γιουγκοσλαβίας, καλεί τους καταναλωτές το Ινστιτούτο Καταναλωτών Μακεδονίας (ΙΝΚΑ). Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει σε ανακοίνωσή του, είναι μια ευκαιρία, να καταναλώσουμε περισσότερα ελληνικά προϊόντα πριν μολυνθούν κι αυτά, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομική ζωή της περιοχής μας.

Στην ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ, που φέρει τον τίτλο "ΝΑΤΟικά πειραματόζωα οι Ελληνες" και στην οποία γίνεται αναφορά στην περιβαλλοντική καταστροφή στα Βαλκάνια ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών, τονίζει τα παρακάτω:

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε μοιρολατρικά κάθε φορά την κατεύθυνση των ανέμων και την κίνηση των αερίων μαζών, για να παρθούν δραστικά μέτρα.

Καλούμε την κυβέρνηση να απεμπλακεί άμεσα από τον πόλεμο και να αναλάβει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για τον τερματισμό του.

Καλούνται ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, οι περιφερειακές και οι αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, να δίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την ύπαρξη ή όχι επικίνδυνων ουσιών στον αέρα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ