Πέμπτη 3 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... και αισχρά ψέματα

Λέει και διάφορα άλλα, βέβαια, ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Κι όλα είναι εξίσου προκλητικά, αλλά και υποτιμητικά της νοημοσύνης, ακόμη και εκείνων από τους εργαζομένους, που αραιά και που ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα μας και αλλού. Σταχυολογούμε ορισμένα:

Πρώτο: "Επιχειρήσεις λαϊκισμού" χαρακτηρίζει ο κ. υπουργός τις λαϊκές αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη. Γιατί; Μα επειδή, όπως λέει, "ούτε ένας στρατιώτης δεν έριξε μια σφαίρα στο Κόσσοβο"...

Δεύτερο: "Η Ελλάδα δε συμμετέχει σε καμία στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας"!!!

Τρίτο: "Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να γίνει διεθνής χωροφύλακας με δική του νομιμότητα"! Προφανώς, έχει... ξεχάσει το γεγονός πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε στην Ουάσιγκτον τη "νέα δομή του ΝΑΤΟ", που το καθιστά διεθνή χωροφύλακα. Η, μήπως, εννοεί ότι μετά από κάθε εγκληματική και παράνομη επέμβαση, θα υπάρχει κάποιο "διεθνές δικαστήριο", που θα φροντίζει για τη νομιμοφάνειά της;

Ολα, λοιπόν, είναι προϊόντα της φαντασίας όσων πιστεύουν ότι η κυβέρνηση υπέγραψε τους βομβαρδισμούς και τα εμπάργκο. Οσων πιστεύουν ότι έστειλε πολεμικά πλοία στην Αδριατική. Οσων νομίζουν ότι τα άρματα, τα κανόνια και ο στρατός, που πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη, πηγαίνουν για να σκοτώσουν! Βέβαια! Το εγγυάται ο υπουργός Εθνικής Αμυνας!

Αίσχος, κύριε Τσοχατζόπουλε! Αίσχος, κύριοι του "καλού" ΠΑΣΟΚ, που δήθεν κάνετε αντιπολίτευση για να κοροϊδεύετε τον κόσμο!

Και μόνο για τα ωμά ψέματα και τις προκλήσεις σας πρέπει να μαυριστείτε από το λαό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ