Πέμπτη 3 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Του Ευάγγελου ΓΑΖΗ αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ

Η ανθρωπότητα διατρέχει ίσως την πιο επικίνδυνη περίοδο κατάργησης των μεγάλων οικουμενικών ηθικών αξιών, που ανέπτυξε και συσσώρευσε η πολύμορφη και πολύμοχθη διανοητική προσπάθεια όλων των μέχρι τώρα πολιτισμών.

Η ευθύνη των ανθρώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας και της διανόησης είναι τεράστια, προκειμένου να αγωνιστεί μαχητικά στην αφύπνιση και κινητοποίηση των μαζών στον ελλαδικό και διεθνή χώρο, για να αντιμετωπιστεί η βάρβαρη, πρωτόγονη και εγκληματική στρατηγική και συμπεριφορά του ιμπεριαλισμού, όπως αυτή εκφράζεται και υλοποιείται μέσω των επτά μεγάλων "ανεπτυγμένων" χωρών και από τους πιστούς τους αυλοκόλακες (υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία κλπ.).

Βαρύτατη ευθύνη φέρει η ελληνική κυβέρνηση για τη συμμετοχή της σ' αυτή τη βαρβαρότητα παρά την, καθολική σχεδόν, αντίθεση του ελληνικού λαού.

Υποστηρίζω ανεπιφύλακτα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, του μοναδικού κόμματος που διαρκώς, συστηματικά και με πλήρη συνέπεια στηρίζει και παλεύει για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο και τη Βαλκανική, καθώς και για την απώθηση των πολεμοχαρών σχεδίων του ιμπεριαλισμού και ΚΑΛΩ όλο τον ελληνικό λαό για την υπερψήφισή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ