Πέμπτη 3 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαστρέβλωση χωρίς όρια...

Ποιος είπε ότι υπάρχουν όρια στην αντιστροφή και διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Οχι, δεν υπάρχουν, ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με τους "δασκάλους" του είδους. Και χαρακτηριστική απόδειξη, η συνέντευξη του Ακη Τσοχατζόπουλου στη χτεσινή "Εξουσία". Διαβάστε και θα καταλάβετε:

"Δημοσ.: Εδώ έγκειται και η κριτική που δέχεστε ότι συνυπογράψαμε ως χώρα για τους βομβαρδισμούς.

Α. Τσοχατζόπουλος: Οσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο είναι υπόλογοι συνειδητής λαθροχειρίας. Διότι γνωρίζουν ότι και τυπικά και ουσιαστικά η υπογραφή της Ελλάδας ήταν η εξαίρεση της χώρας μας από τη συμμετοχή στους βομβαρδισμούς. Η συμφωνία κινητοποίησης του ΝΑΤΟ πρόβλεπε την εξαίρεση της Ελλάδας, γιατί εμείς εμμείναμε στην πολιτική διπλωματική λύση ως το μόνο δρόμο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η Ελλάδα υπέγραψε τη μη συμμετοχή της. Οποιοι, λοιπόν, όπως ορισμένοι συνάδελφοι στη Βουλή, βγαίνουν και λένε ότι η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε τους βομβαρδισμούς, λένε ένα μεγάλο ψέμα".

Δηλαδή, αν πιστέψουμε τον κ. Τσοχατζόπουλο, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δε συμφωνούσε και δεν υπέγραφε τις κατάφωρα παράνομες και εγκληματικές αποφάσεις του ΝΑΤΟ, τότε θα έπρεπε, σώνει και καλά, να βομβαρδίζουμε μαζί με τους υπόλοιπους ΝΑΤΟικούς δολοφόνους.

Ε, μην τρελαθούμε κιόλας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ