Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Κινητοποιήσεις κατά των δολοφόνων του ΝΑΤΟ

Συνεχίζονται η κινητοποίηση του λαού και της νεολαίας, με πρωτοπόρο το φιλειρηνικό κίνημα, την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ),ενάντια στο βρώμικο πόλεμο των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια, όπου οι φονιάδες, φορώντας τώρα τον μανδύα του ειρηνοποιού, συνεχίζουν να εγκληματούν εναντίον των λαών της Γιουγκοσλαβίας, προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Ετσι τις επόμενες μέρες οι Επιτροπές Ειρήνης πραγματοποιούν τις εξής αντιπολεμικές συγκεντρώσεις:

  • Η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη στις 7.00 μμκομβόι ειρήνης,που θα κάνει το γύρο της Ηλιούπολης με αντιπολεμικά συνθήματα καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Γιουγκοσλαβία, ενώ οι αγωνιστές της ειρήνης θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό. Η συγκέντρωση και η εκκίνηση των οχημάτων θα γίνει στην πλατεία "Κανάρια".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη διοργανώνουν συγκέντρωση - διαδήλωση αντίστασης στον πόλεμο, αύριο Παρασκευή 25/6 στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα,στις 8.30 μμ.
  • Την Κυριακή, 27 Ιούνη, στις 6.30 το απόγευμα, η επιτροπή Ειρήνης Βορειοδυτικής Ελλάδας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου και Λευκάδας και πολλά πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς της περιοχής διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από την πύλη της βάσης του Ακτίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ