Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αιχμάλωτοι του UCK

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έλαβε το μήνυμα της κάλπης και παίρνει... το πρώτο φιλολαϊκό μέτρο (φορολογική ελάφρυνση χαμηλών εισοδηματικών τάξεων). Υπάρχουν πράγματι πάμπολλα μικρά και μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την καθημερινή μας ζωή: Από τα κυκλοφοριακό, νέφος, σκουπίδια, ανεργία, μόλυνση τροφίμων, ασφάλεια πολιτών, ως τα εθνικά θέματα και άλλα. Χιλιοειπωμένα άλλωστε πράγματα, που έχουν χάσει λόγω επαναλήψεως το νόημά τους. Ομως το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί και από ένα άλλο σοβαρότατο θέμα, που ίσως δεν το έχει υπολογίσει. Η Αριστερά - και ιδιαιτέρως το ΚΚΕ - το επισημαίνει αδιάκοπα, σε ώτα όμως μη ακουόντων, διότι υπερισχύουν οι "Εντολές του ΝΑΤΟ". Πρόκειται για την αποστολή της Ελληνικής Ταξιαρχίας στο Κοσσυφοπέδιο. Μέσα δηλαδή στη φωλιά του Ουτσεκάδων. Ως γνωστόν ο UCK είναι "παρακράτος" με την ανοχή και εγκληματική στήριξη των ΝΑΤΟικών Δυνάμεων.

***

Η CIA και το NATO τον οργάνωσαν, τον εξόπλισαν, τον επάνδρωσαν με τα πιο επικίνδυνα στοιχεία του υπόκοσμου, ενώ με το εμπόριο ναρκωτικών εξασφαλίζουν την αυτοχρηματοδότησή του. Τέλος τον ενσωμάτωσαν στη ΝΑΤΟική δύναμη, ωσάν το πεζικό τους. Αυτή η απαίσια "Συμμορία Εγκληματιών" ποδοπατά τώρα τη συμφωνία των "8", με την υπόδειξη του ΝΑΤΟ. Και ο λόγος είναι ότι λίαν προσεχώς θα τον χρησιμοποιήσουν για την αποσταθεροποίηση και άλλων περιοχών στα Βαλκάνια (Σκόπια, Μαυροβούνιο, Β. Ηπειρος κλπ).

***

Τι θα κάνει λοιπόν η κυβέρνηση αν η συμμορία των Ουτσεκάδων - και αυτοί που τους κινούν από τα παρασκήνια - δημιουργήσουν κάποιο αιματηρό επεισόδιο σε βάρος των ανδρών της ταξιαρχίας μας; Θα δεχτεί τη μεταφορά φερέτρων ο λαός μας; Πώς θ' αντιδράσουμε σε μια τέτοια προβοκάτσια; θα γίνουμε μέρος της κρίσεως για μία χαμένη υπόθεση; Διότι η KFOR δεν είναι ειρηνευτική δύναμη, αλλά "στρατός κατοχής" και δύναμη επιβολής μίας μονόπλευρης ειρήνης. Που εγγυάται ασυδοσία των αλβανόφωνων και εθνοκάθαρση και προσφυγιά των Σέρβων. Γιατί το ΝΑΤΟ, που "ταπείνωσε" με την πιο κτηνώδη βία το γιουγκοσλαβικό στρατό, αδυνατεί τώρα ν' αφοπλίσει τους αξέστους Ουτσεκάδες του; Προφανώς στο Κόσσοβο κυοφορείται η μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση που γνώρισαν ποτέ τα Βαλκάνια!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Με την Ταξιαρχία έξω δεν κερδίζονται εκλογές.

Κ. Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Υποστράτηγος ε.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ