Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με δυνάμωμα της πάλης απαντάμε στην κλιμακούμενη καταστολή

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και καταστολής των κινητοποιήσεων για την Παιδεία. Οπως σημειώνει:

«Η προκλητική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ δείχνει την κλιμακούμενη επιχείρηση τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος, για την οποία η κυβέρνηση έχει την ευθύνη. Είναι γνωστή, και το ΚΚΕ την έχει επανειλημμένα καταγγείλει, η πολύμορφη δράση των μηχανισμών καταστολής κατά του λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος. Τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε ακόμα περισσότερο με την παρακολούθηση και συκοφάντηση των φοιτητικών συλλόγων, καθώς και με τη φωτογραφική αποκάλυψη του "Ριζοσπάστη" της ύπαρξης και δράσης κουκουλοφόρων δίπλα σε ένστολους αστυνομικούς στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Η κυβέρνηση είναι για μια ακόμα φορά εκτεθειμένη. Το ΚΚΕ καλεί τη νεολαία και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους με ενιαίο μέτωπο για τα σύγχρονα δικαιώματά τους. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε επιχείρηση περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ