Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λάλησαν οι «παπαγάλοι»

Λάλησαν χτες οι «παπαγάλοι» του συγκροτήματος «Εθνους» και «Ημερησίας». Εγκάλεσαν το ΚΚΕ διότι δεν εξέδωσε ανακοίνωση που να καταγγέλλει την προχτεσινή προκλητική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για το φοιτητικό συλλαλητήριο. Κάνουν λόγο για σιωπή και για έλλειψη αντίδρασης...

Θέλουν να δείξουν δημοκρατική «ευαισθησία» ενάντια στη δράση των κατασταλτικών μηχανισμών και αφήνουν υπονοούμενα για το ΚΚΕ, αλλά με τόση «πράσινη» (ή μήπως και λίγο «ροζ»;) «προδιάθεση», που δεν μπορεί να κρύψει την εξόφθαλμη υποκρισία τους και τις αντιΚΚΕ προθέσεις τους.

Διότι δεν έδειξαν κανένα ανάλογο ενδιαφέρον όταν στις 10 Γενάρη, η Αστυνομία «στοχοποιούσε» τον συνδικαλιστή και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Τότε που αστυνομικοί προσήγαγαν οκτώ συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ όταν προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 στο Σύνταγμα. Το ίδιο έγινε και με τη διαδήλωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ ενάντια στην επίσκεψη του ανθυπάτου πρεσβευτή στο Δημαρχείο Αθήνας, όταν η Αστυνομία «στοχοποιούσε» στέλεχος του ΚΚΕ. Αλλά και στις 31 Γενάρη που πάλι η Αστυνομία «στοχοποίησε» στέλεχος της ΚΝΕ ως... υπεύθυνο μαθητικού συλλαλητηρίου που είχε διοργανωθεί από το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας, γιατί έθετε «σε κίνδυνο 300 ανηλίκους». Και τότε, πάλι «εποίησαν την νήσσσαν».

Δεν τους πήρε λοιπόν ο πόνος για την ουσία του ζητήματος. Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα καταγγείλει και καταγγέλλει την πολύμορφη δράση των κρατικών μηχανισμών καταστολής κατά του λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος και τους πράσινους και μπλε τρομονόμους χωρίς διακρίσεις όπως κάνουν οι «ευαίσθητοι δημοκράτες».

Το 'χουμε μάθει ρε παιδιά πλέον το χρώμα της «ευαισθησίας» σας. Αλλά μην το ξεφωνίζετε κιόλας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ