Σάββατο 10 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Δάσκαλε που δίδασκες...

Καταγγέλλει τώρα τις «λογικές αστυνομικού κράτους...»

Ξεχνώντας προφανώς ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν τις ίδιες πρακτικές παρακολούθησης και τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος, βγήκε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Ευθυμίου για να καταγγείλει την κυβέρνηση που ακολουθεί τις ίδιες τακτικές για «λογικές αστυνομικού κράτους με παρακρατική υφή».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «βαρύτατη ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, που εν ονόματί του, πραγματοποιούνται αυτές οι ακρότητες, αυτή η διχαστική πολιτική». Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι «η κατάσταση στην αστυνομία δεν είναι απλά ανησυχητική, είναι επικίνδυνη» και υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα εκρηκτικό μείγμα ενός συστηματικού κομματισμού, αναξιοκρατίας και αποδεδειγμένης επιχειρησιακής ανεπάρκειας, που δυστυχώς, κατέστησε την Ελληνική Αστυνομία παράλυτη».

Ο Αλ. Παπαδόπουλος ζητώντας ουσιαστικά τη λήψη νέων μέτρων και εγκαλώντας την κυβέρνηση που «απλώς επενδύει σε "φιοριτούρες" αυταρχισμού παλαιάς κοπής»... υποστήριξε ότι «το έγκλημα αποθρασύνεται, τα φαινόμενα διαφθοράς πολλαπλασιάζονται. Η ανικανότητα να εμπεδωθεί στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες είναι φανερή». Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο... έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση αυτή παρέλαβε μία χώρα με ασφάλεια για τους πολίτες και τάξη και τρία χρόνια μετά, τη μετέτρεψε σε μια Δημοκρατία με ανασφάλεια και αυταρχισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ