Τρίτη 13 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ελεύθερα ένστικτα!

Του Στάθη Σ.από την «Ελευθεροτυπία»
Του Στάθη Σ.από την «Ελευθεροτυπία»
Πώς το λέει εκείνη η παροιμία; «Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάνε οι κότες»...

Ενα διαρκές τριώδιο γύρω μας.

Οχι που δε θα εκφραζόταν αργά ή γρήγορα και ως Πολύδωρας ο Πάγκαλος. Ο άνθρωπος που παραβίασε αιώνιες αξίες και παρέδωσε τον Οτσαλάν, ο τύπος που θεωρεί μιάσματα τους κομμουνιστές, όχι γιατί είναι εγγόνι του δικτάτορα, αλλά γιατί είναι μαύρος ο ιδεολογικός πυρήνας που υπηρετεί, αργά ή γρήγορα θα έφτανε κι εδώ που έφτασε.Αυτός είναι το όλον ΠΑΣΟΚ κι ας προσπαθεί να ξεφύγει ο Αθανασάκης. Σε τελευταία ανάλυση, ο Πάγκαλος εξηγεί με πρακτικό τρόπο ό,τι με περικοκλάδες λέει και ο Παπανδρέου.

Το πρόβλημα για ορισμένους παραμένει ένα: Να ξεμπερδεύουν με το ΚΚΕ. Κι έτσι σπεύδουν να πανηγυρίσουν κάθε που νομίζουν πως επιτέλους ηγεμονεύουν! «Είμαστε αναντικατάστατοι»! αναφωνεί η «αριστερά» του ΣΥΝ, το περίφημο «κοκκινοπράσινο δίκτυο».

Πράγματι, το πόσο αναντικατάστατοι είναι το βεβαιώνει η ίδια η «ΑΥΓΗ», με το σχόλιο που δημοσιεύει ακριβώς δίπλα στη διακήρυξη για την ηγεμονία.

Κατά τ' άλλα: Από μόνο του το θέμα με το πανεπιστήμιο του Φοίνιξ προσφέρεται για μύριες όσες αναλύσεις. Κρατάμε τις πληροφορίες: Τι να πρωτοθαυμάσεις; Οτι η αγορά ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του πελάτη να έχει έναν τίτλο σπουδών κι ό,τι να 'ναι; Οτι το κράτος επιδοτεί αδρά την επιχείρηση - πανεπιστήμιο; Οτι οι μέτοχοι καθορίζουν τη λειτουργία του; Οτι αναγκαστικά οι καθηγητές είναι μερικής απασχόλησης; Οτι και οι σπουδές είναι μερικές; Οτι, τελικά, ως αυτονόητη έρχεται η αποκάλυψη πως για σπουδές μαϊμού δε χρειάζονται παρά και μαϊμού καθηγητές;

Εντυπωσιακό και το νούμερο: 300.000 φοιτητές! Βάλε τώρα κάτω πτυχία και τίτλους που κυκλοφορούνε γύρω σου και παριστάνοντας το διδάκτορα του τάδε πανεπιστημίου επιχειρηματολογούν υπέρ της απελευθέρωσης του δημόσιου πανεπιστημίου από τα δεσμά του κρατισμού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ