Τρίτη 13 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ και την ενιαία λαϊκή Παιδεία

Φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι προετοιμάζουν διήμερο πανελλαδικής πανεκπαιδευτικής παλλαϊκής αγωνιστικής δραστηριότητας

«Μέχρι τα 18 δεν πρέπει κανείς να δουλεύει, ούτε να υπάρχει δίλημμα για την επιλογή κατεύθυνσης», τόνισε ανάμεσα σε άλλα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΑ προχτές με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την επαγγελματική μόρφωση.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση, στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας του ΚΚΕ για την Παιδεία, αναδείχτηκε η πρόταση του ΚΚΕ για την επαγγελματική μόρφωση και για ενιαία λαϊκή Παιδεία.

Παράλληλα, μπροστά στην καταιγίδα των αντιδραστικών αλλαγών που προωθούνται στην Παιδεία, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι προετοιμάζουν διήμερο πανελλαδικής πανεκπαιδευτικής παλλαϊκής αγωνιστικής δραστηριότητας.

Αύριο, διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ τα αιτήματά τους θα αντηχήσουν σε κάθε πόλη με νέες κινητοποιήσεις την Πέμπτη. Σε απεργία διαρκείας βρίσκονται οι πανεπιστημιακοί, 48ωρη απεργία έχουν Τετάρτη και Πέμπτη οι καθηγητές των ΤΕΙ, ενώ απεργία την Πέμπτη έχουν κηρύξει οι καθηγητές.


ΣΕΛ.  6   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ