Τετάρτη 23 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΚΤΕΣ δωρεάν για το λαό!

ΚΚΕ: Οι ακτές, τα δάση, τα βουνά, οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις να γίνουν λαϊκή περιουσία, να ικανοποιούν λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών

  • Το ΚΚΕ παλεύει για ανοιχτές ακτές, δωρεάν για το λαό, για την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης σε αυτές από ιδιώτες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διεκδικεί να γίνουν οι ακτές, γενικότερα τα δάση, οι ορεινοί όγκοι, οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις λαϊκή περιουσία, να ικανοποιούν λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών.
  • Η ΝΔ υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρήσεων. Υλοποίησε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και τους νόμους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Σε όλο το μήκος της Αττικής παραδίδουν δημόσιες εκτάσεις, ελεύθερους χώρους στους επιχειρηματικούς ομίλους για εκμετάλλευση. Οι πιο όμορφες παραλίες της Αττικής τσιμεντοποιούνται. Το μπάνιο, η θάλασσα, η σκιά, ο αέρας, έχουν γίνει πανάκριβο εμπόρευμα, απρόσιτα για τη λαϊκή οικογένεια, που βλέπει να συρρικνώνεται το εισόδημά της και την ανεργία να μεγαλώνει.
  • Το ΚΚΕ καλεί κάθε εργαζόμενο, νέο και νέα, να καταδικάσει με τον αγώνα και την ψήφο του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που συμπλέουν. Αυτά τα κόμματα δεν αλλάζουν. Οσο πιο αδύναμα βγουν στις εκλογές, τόσο πιο δυνατός θα είσαι εσύ. Προσπέρασε τις δυνάμεις, όπως ο ΣΥΝ, που ενώ έχουν συμφωνήσει με την ΕΕ και έχουν ψηφίσει αντιδραστικές συνθήκες, σήμερα κουκουλώνουν τις ευθύνες τους. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη και στο δίκιο σου ψήφισε ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ