Τετάρτη 23 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη:

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο ΚΥΒΕ (γέφυρα Κολοκυνθούς, οδός Εθνάρχου Μακαρίου) στο Περιστέρι με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα λαϊκά προβλήματα και οι εθνικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 το βράδυ, συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας (Λ. Θηβών και Ιερά Οδός) στο Αιγάλεω, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα λαϊκά προβλήματα και οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Μελετίου, στα Σεπόλια, συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

- Στις 7.30 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) η Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ ενόψει εθνικών εκλογών και η πάλη για τα λαϊκά προβλήματα το επόμενο διάστημα». Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

- Σήμερα Τετάρτη συγκέντρωση της ΚΟ Δραπετσώνας στις 7 μ.μ., στο Β΄ ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους & Δογάνης), με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΚΟΠ.

- Αύριο Πέμπτη:

  • Συγκέντρωση της ΚΟ Ναυτεργατών στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραϊσκου 119), με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ του Κόμματος.
  • Συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής (Μυκηνών 16), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, γραμματέα της Αχτιδικής Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΠ.

Στην Αττική, σήμερα Τετάρτη:

- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κόκκινου Μύλου (επί της οδού Φιλαδελφείας). Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων, στην πλατεία Μητροπόλεως, με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. εκδήλωση στα γραφεία της ΚΟΒ Αγίου Στεφάνου, με ομιλητή τον Νίκο Καλούτση, στέλεχος του Κόμματος.

Στην Κοζάνη:

- Εκδήλωση με θέμα «Οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στην ηλεκτρική ενέργεια και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, αύριο, Πέμπτη 24 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Κοζάνης. Θα μιλήσουν: ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και ο Μάκης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ