Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οι «πέρα βρέχει» της «Ελευθεροτυπίας»

«Τι τους νοιάζει;» εκεί στον Περισσό, αν ο Καρατζαφέρης μπει στη Βουλή...

Πρόκειται για το ερώτημα που εργολαβικά έχουν αναλάβει να θέτουν σε καθημερινή βάση προς το ΚΚΕ ορισμένοι εγνωσμένοι δημοκράτες (άμα τε και ...αριστεροί) αρθρογράφοι της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Να όμως που μέσα στην αφέλειά τους να «παπαγαλίζουν» αμάσητο ό,τι τους σερβίρει το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύονται χρήσιμοι διότι τι ομολογούν; Ομολογούν ότι:

  • Η εικόνα που «θαύμασε» το πανελλήνιο, το Φλεβάρη του 2006, με τον σύνεδρο του Καρατζαφέρη να τον χαιρετά σε άψογο ναζιστικό χαιρετισμό κατά την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ.,
  • η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη στις ευρωεκλογές τόσο του αρχιφασίστα Πλεύρη, ιδρυτή του ναζιστικού μορφώματος «Κόμμα 4ης Αυγούστου», καθώς και τεσσάρων στελεχών της «Χρυσής Αυγής»,
  • οι δηλώσεις του Καρατζαφέρη στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου ηγείται ο (πάλαι ποτέ ηγέτης της νεολαίας ΕΠΕΝ) Μάκης Βορίδης και συγκεκριμένα τα λόγια του ότι «θέλω κοινή πορεία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μάκη Βορίδη (...) σχηματικά θα το πω, αν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι διμοιρία και ο ΛΑ.Ο.Σ. λόχος, τότε αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί θα είναι τάγμα. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τους καλύτερους αξιωματικούς του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»... (Γ. Καρατζαφέρης, 20/5/2005).

Ολα αυτά είναι πράγματα που ορισμένους κυρίους της «Ελευθεροτυπίας» δεν τους νοιάζουν. Συγχαρητήρια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ