Σάββατο 16 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Αποφεύγει να θίξει τη συνέχιση του τζόγου

Επιμένοντας να συντηρούν τη δικομματική αντιπαράθεση γύρω από το σκάνδαλο των ομολόγων, αλλά αποφεύγοντας να θίξουν τον πυρήνα της πολιτικής της συνέχισης του τζόγου με τα χρήματα των ασφαλισμένων, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν και χτες την κυβέρνηση για «προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου».

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε «έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα ασφαλιστικά ταμεία ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΦΕ και ΤΣΕΥΠ» με ρύθμιση που κατέθεσε χτες στη Βουλή, οι υπεύθυνες Οικονομίας και Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Β. Παπανδρέου και Μ. Δαμανάκη, δήλωσαν: «Αντί να επιστραφούν τα κλεμμένα και να αποδοθούν οι ευθύνες, όσο υψηλά κι αν βρίσκονται, η κυβέρνηση ζητάει από τους φορολογούμενους να πληρώσουν τις μίζες και τις βαλίτσες. Τα Ταμεία που η κυβέρνηση έχει εμπλέξει στο σκάνδαλο των ομολόγων είναι 24 κι όχι 4 και τα δομημένα ομόλογα είναι πολλά κι όχι μόνον το κρυφό ομόλογο».

Βέβαια, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέφυγαν οποιαδήποτε αναφορά στην επιστροφή των κλεμμένων στα ασφαλιστικά ταμεία προηγούμενων χρόνων όταν στην κυβέρνηση ήταν το κόμμα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ