Σάββατο 21 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φτάνει πια!

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ

«Οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, πρέπει να τιμωρήσουν το δικομματισμό, που με την πολιτική του καίει τα δάση, επιτρέπει την εμπορευματοποίηση και την τσιμεντοποίησή τους, υποβαθμίζει - σε σημείο υπολειτουργίας - τις δασικές υπηρεσίες και την Πυροσβεστική Υπηρεσία».

Τα παραπάνω, σημειώνει με χτεσινή ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ, με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους στην περιοχή.

«Φτάνει πια η συνέχιση της δασοκτόνας πολιτικής τους! Καιρός να τους σταματήσουμε», τονίζεται εξαρχής. «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - σημειώνει - δείχνουν την αντιδασική τους πολιτική, ψηφίζοντας νόμους που οπλίζουν το χέρι των εμπρηστών» και τονίζει: «Η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κορινθία έχει κάψει μέχρι στιγμής χιλιάδες στρέμματα πεύκων και καλλιεργειών, ζώα, σπίτια, γεωργικές υποδομές. Αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις τεράστιες διαχρονικές ευθύνες των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, αλλά και των τοπικών πολιτικών τους εκπροσώπων. Οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι στο νομό, βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, με θαυμαστή διαχρονική δικομματική συναίνεση, υλοποιούν αυτή την πολιτική».

Και προσθέτει: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Αλλαξε εσύ στάση απέναντί τους. Ενίσχυσε τώρα το ΚΚΕ. Δράσε μαζί του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ