Σάββατο 21 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το χρυσωρυχείο της Υγείας

Δυο ...δεκατριάρια έπιασε η Γενική Μαιευτική και παιδιατρική κλινική «Μητέρα» μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2007: Ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 37,8 εκ. ευρώ έναντι 33,3 εκ. το αντίστοιχο διάστημα του 2006, σημειώνοντας αύξηση 13,51%. Τα κέρδη προ φόρων ξεπέρασαν τα 9,8 εκ. ευρώ έναντι 8,7 εκ. ευρώ το 2006, σημειώνοντας αύξηση 12,64%.

Επίσης, ο αριθμός των ιατρικών πράξεων αυξήθηκε κατά 3% και κατά 6,22%, αντίστοιχα, ο αριθμός των εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων. «Στη διαμόρφωση των ιδιαίτερα θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας συνέβαλε σημαντικά ο υπερδιπλασιασμός των μεγεθών της Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον», αναφέρει η ίδια η κλινική σε ανακοίνωσή της.

Στοιχεία, που επιβεβαιώνουν ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού με τις πολιτικές τους υποβάθμισαν το δημόσιο τομέα, μετέτρεψαν το χώρο της Υγείας σε χρυσωρυχείο για τους επιχειρηματίες, που έχουν στήσει γαϊτανάκι με επενδύσεις, εξαγορές και επεκτάσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ