Σάββατο 21 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπορεί να ζήσει ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ η εργατική οικογένεια

Για τα εργατικά δυστυχήματα υπάρχουν οι φυσικοί αυτουργοί, η εργοδοσία, και οι πολιτικοί υπεύθυνοι, οι κυβερνήσεις. Οι εργάτες να τιμωρήσουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και να δώσουν την εμπιστοσύνη τους στο ΚΚΕ, μια εμπιστοσύνη που κάθε μέρα θα τη δοκιμάζουν

  • Ο εργάτης και η οικογένειά του μπορούν να ζήσουν διαφορετική ζωή. Να δουλεύουν λιγότερο, γιατί σήμερα η παραγωγικότητα της εργασίας έχει ανέβει, να έχουν ελεύθερο χρόνο. Μια ζωή, που το παιδί του εργάτη να μπορεί να σπουδάζει απρόσκοπτα, να έχει διακοπές, καλή στέγη, δωρεάν Παιδεία, δωρεάν Υγεία.
  • Ο,τι παράγεται σ' αυτόν τον τόπο, το παράγει ο εργάτης και στην ύπαιθρο ο μικρός παραγωγός, ο αγρότης. Εργασίες, π.χ., στη Ζώνη μπορούν να γίνουν δίχως εργοδότη, αλλά χωρίς τους εργάτες δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό έχει σημασία για το σήμερα και το αύριο, για μια εξουσία πραγματικά εργατική. Αν ο εργάτης συνειδητοποιήσει ότι αυτός παράγει τον πλούτο και κανένας άλλος, τότε και ο αγώνας του θα φέρει περισσότερα αποτελέσματα και στο σήμερα.
  • Οπως οι αγώνες για τη δουλιά, το ψωμί, την προστασία της ζωής των εργατών έχουν πολύ μεγάλη σημασία, έτσι και η ψήφος είναι μια μορφή πάλης. Είναι μια ευκαιρία σε αυτή την εκλογική μάχη, η εργατική τάξη να δείξει το θυμό της και την αγανάκτησή της απέναντι στα κόμματα που κυβέρνησαν, να τιμωρηθούν, να τους κόψουμε τη φόρα, να καταλάβουν ότι δεν έχουν τον εργάτη στο χέρι. Και να δώσει την εμπιστοσύνη της στο ΚΚΕ, μια εμπιστοσύνη που κάθε μέρα θα τη δοκιμάζει.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ