Σάββατο 28 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά από δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο

-- Στελέχη της Νοτιοανατολικής Αχτίδας της ΚΟΑ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη στις 11 π.μ.

-- Συγκέντρωση στο Σταυρό, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Χουρμουζιάδη.

-- Στο Μουζάκι Καρδίτσας, περιοδεία κλιμακίου της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα.

-- Στη Μενδενίτσα και στο Ρεγγίνι Λοκρίδας στις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει η Κ. Τσέλιου.

Αύριο, Κυριακή 29/7

-- Σε συγκέντρωση στη Βιλίτσα Τιθορέας στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Ν. Χαλιώτης.

-- Στο Νομό Τρικάλων, περιοδείες και ομιλίες του Γ. Πατάκη, στις 10 π.μ., στο Αγιόφυλλο και στις 12 το μεσημέρι στην Ασπροκλησιά.

Τη Δευτέρα 30/7

-- Στις 7.30 π.μ. τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Περιστερίου θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού.

-- Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη και θα καταλήξει σε συγκέντρωση κατοίκων στο εξοχικό κέντρο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

-- Στις 10 π.μ. στα καταστήματα στην οδό Αθηνάς στον Κορυδαλλό θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Πατεράκης.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Φραγκόλιμνας, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας στο νομό. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Συγκέντρωση στη Ροβιάτα Ηλείας με ομιλητή τον Γ. Καραπάνο.

-- Στις 9 π.μ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας στη Χαλκίδα θα περιοδεύσει ο Γ. Αργύρης, όπου και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων.

-- Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στα χωριά του Δήμου Τεμένους με επικεφαλής την Δέσποινα Λυγουλά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 31/7

-- Στις 7 μ.μ. στελέχη της Νοτιοανατολικής Αχτίδας θα περιοδεύσουν στα μαγαζιά της περιοχής της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

-- Στη 1 μ.μ. το ξενοδοχείο MONT PARNES θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Σκυλλάκο. Η αντιπροσωπεία θα έχει συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων και θα περιοδεύσει στο χώρο.

-- Στις 9 μ.μ. στον πολυχώρο «ESCAPE» στο Ιλιον θα πραγματοποιηθεί περιοδεία αντιπροσωπείας του Κόμματος, με επικεφαλής την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 9 το πρωί η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

-- Στην Κρήνη Τρικάλων, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.

-- Στις 9.30 π.μ. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Χαλκίδα θα περιοδεύσει ο Γ. Παντελής.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 1/8

-- Στις 10 π.μ. κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Κ. Μυτιληνιού θα επισκεφθεί τις τράπεζες και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

-- Στις 6 μ.μ. μαζική εξόρμηση έξω από το ξενοδοχείο HILTON ATHENS θα πραγματοποιήσουν στελέχη του Κόμματος με επικεφαλής τον Β. Δημόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στα καταστήματα στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη θα περιοδεύσουν στελέχη της Νοτιοανατολικής Αχτίδας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στις καφετερίες του πάρκου «ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ» στο Ιλιον θα περιοδεύσει κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής την Στ. Τσίτσου.

-- Στις 8 π.μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ της πλ. Αττικής. Στη συνέχεια, στις 10 π.μ., η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το μετρό στην πλατεία Αττικής.

Την Πέμπτη 2/8

-- Στις 11 π.μ. τον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Αθηναίων (Σατωβριάνδου 20) θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Θέμη Γκιώνη.

-- Στις 12 μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής τον Αντ. Σκυλλάκο, βουλευτή, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στον οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004».

-- Στις 7 μ.μ. τα πολυκαταστήματα της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Μ. Τσαγκατάκη.

-- Στις 8 π.μ. τις τράπεζες στη Νέα Ιωνία θα επισκεφθεί κλιμάκιο της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 5/8

-- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 11.30 π.μ. στον Κοσμά Κυνουρίας αφιερωμένη στην ιστορική μάχη κατά των Ιταλών κατακτητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ