Τρίτη 21 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής στις εξελίξεις

Περιοδεία του Αγγελου Τζέκη στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης

«Η απάντηση του λαού στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Ο λαός πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής στις εξελίξεις και όχι θεατής και στις 16 του Σεπτέμβρη να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εξελίξεις στα εργασιακά, στο ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό, στο πρόβλημα της ανεργίας, αλλά και στα ζητήματα Παιδείας και Υγείας τέθηκαν στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης δίνει με αισιοδοξία τη μάχη των εκλογών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι θετικό για το κίνημα.

Το ΚΚΕ, είπε, καλεί το λαό και με την ψήφο του να αντισταθεί στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται, να συμβάλει στην αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των συμφερόντων του. Παράλληλα, καλεί το λαό να δυναμώσει το μέτωπο ρήξης και ανατροπής αυτής της πολιτικής και να βάλει πλώρη για το πέρασμα της εξουσίας στα χέρια του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ