Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με την τακτική της αδράνειας

Με αφίσες... προφασίζεται η πλειοψηφία της διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ότι κάνει κάτι για το Ασφαλιστικό, ενώ ανακοίνωσε χτες ότι δε θα συνεχίσει να συμμετέχει στον πολιτικό διάλογο μέχρι να βρει η κυβέρνηση τρόπο σταθερής και μόνιμης χρηματοδότησης του ΟΑΕΕ στα πρότυπα του ΙΚΑ.

Την ίδια ώρα, αρνείται να κινητοποιήσει τον κλάδο, αρνείται να συμμετάσχει στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 12 του Δεκέμβρη, και συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα το Ασφαλιστικό για τις... 27 του Γενάρη του 2008! Η πλειοψηφία επιμένει σε τακτική αδράνειας, άρα και ουσιαστικής στήριξης των κυβερνητικών μέτρων και της αντιασφαλιστικής πολιτικής που αυτές τις μέρες κορυφώνεται με τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών και του πρωθυπουργού.

Πάλι καλά που αναφέρει ότι οι Ομοσπονδίες και οι Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία κινητοποίησης με τη μορφή που θα επιλέξουν. Τελικός κριτής είναι οι χιλιάδες μικροί έμποροι που βλέπουν την άμεση απειλή στα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και τι κάνει γι' αυτήν η πλειοψηφία της διοίκησης της ΕΣΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ