Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΧΤΙΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 26,5% του πλάνου της απ' την πρώτη μέρα!

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συντροφικής άμιλλας οι δυνάμεις της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ ρίχτηκαν στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Δεκέμβρη και Γενάρη. Στο πρώτο κλείσιμο της εξόρμησης η Αχτίδα έκανε το άλμα και προσπέρασε το στόχο που είχε θέσει για την πρώτη μέρα, καλύπτοντας το 26,5% του πλάνου της.

Η Οργάνωση είχε έγκαιρα προετοιμαστεί για μια δυναμική εκκίνηση. Συζητώντας για την ανάγκη επίτευξης των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης, επιμένοντας στο να κατανοηθεί απ' όλους η πολιτική της σημασία, σχεδιάζοντας όσο πιο συγκεκριμένα ήταν δυνατόν τη δουλιά της, σε ποιους θα απευθυνθεί, πώς θα κλιμακωθεί το άνοιγμά της, πώς θα αξιοποιηθούν στο έπακρο όλες οι δυνατότητες που προκύπτουν από τους γερούς δεσμούς που έχει οικοδομήσει στα εργοστάσια με τους εργάτες, από το πλευρό των οποίων δεν έλειψε ποτέ σε κάθε μικρό ή μεγάλο τους πρόβλημα, στον αγώνα για τα συμφέροντά τους.

Για την επίτευξη των στόχων της κινητοποίησε και φίλους του Κόμματος, που πρόθυμα και αυτή τη φορά δίνουν τη μάχη της εξόρμησης, με σημαντική συμβολή στην επιτυχία της.

Οπως μας είπε ο Γραμματέας της Αχτίδας Βιομηχανίας, Γιάννης Τόλης, η έγκαιρη προετοιμασία έπαιξε καθοριστικό ρόλο. «Πεισμένοι όλοι - τόνισε - για την ανάγκη να πιάσουμε το πλάνο μας, γρήγορα απευθυνθήκαμε πλατιά και, το κυριότερο, βρήκαμε ανταπόκριση από τους εργαζόμενους, που βλέπουν στο ΚΚΕ τη δύναμη που τους στηρίζει και ανταποδίδουν τη στήριξη με την οικονομική τους συμβολή».

«Εχοντας υπόψη - συνέχισε - ότι σήμερα οι εργαζόμενοι έχουν πρόσθετες οικονομικές δυσκολίες, άρα και η συνεισφορά τους αναγκαστικά είναι περιορισμένη, γι' αυτό το λόγο πήραμε πρόσθετα μέτρα για διπλασιασμό του ανοίγματος. Επιδιώξαμε δηλαδή να απευθυνθούμε σε διπλάσιους εργαζόμενους απ' ό,τι σε προηγούμενες οικονομικές εξορμήσεις. Αυτό λειτούργησε κι έτσι πιάσαμε το στόχο της πρώτης μέρας. Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στα μέλη και στους φίλους του Κόμματος, υπάρχουν οι δυνατότητες μέσα στους εργάτες και επόμενος στόχος είναι ο διπλασιασμός του ποσοστού κάλυψης του πλάνου όπως και η κάλυψή του κατά 70% έως τις 20 του Δεκέμβρη, έτσι ώστε στο διάστημα από κει κι έπειτα να ριχτεί το βάρος στην κάλυψη και υπερκάλυψη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ