Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Μεθοδεύσεις τρομοκράτησης των κομμουνιστών

Στελέχη και μέλη της ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ μεταξύ των οποίων ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και οι Κώστας Λάμπρου, Κώστας Γαραζιώτης, μέλη του ΝΓ Πρέβεζας του ΚΚΕ, σύρονται στο αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσουν ως μάρτυρες(!) σε προκαταρκτική εξέταση της εισαγγελίας πρωτοδικών για πράξεις... που σχετίζονται με την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στις 29/6/07, με πρωτοβουλία των ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καθώς και των ΝΕ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος στην υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου - Πρέβεζας.

Κινητοποίηση στην οποία πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της σήραγγας, απαιτώντας την κατάργηση των διοδίων, αντιδρώντας στην πολιτική εμπορευματοποίησης των λαϊκών αναγκών, που λεηλατεί τα ήδη συρρικνωμένα λαϊκά εισοδήματα όπως είναι αυτό το δικαίωμα της δωρεάν, ελεύθερης και ασφαλούς μετακίνησης.

Πρόκειται για άλλη μια σαφή και ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης που συνάδει με την όξυνση της αντεργατικής αντιλαϊκής επίθεσης σε όλα τα επίπεδα των εργαζομένων και του λαού. Αυτή η ενέργεια εκφοβισμού δεν είναι άσχετη από τη χρονική περίοδο που εκδηλώνεται ούτε και από το ποιους έχει βάλει στο «στόχαστρο». Επιδιώκει ανεπιτυχώς να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και την πάλη του για τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα, να βάλει ανεπιτυχώς φραγμό στους κομμουνιστές που πρωτοστατούν στην οργάνωση της λαϊκής δράσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ