Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ: «Δημιουργούνται κοινή χερσαία στρατιωτική μονάδα ταχείας αντίδρασης και κοινή διακλαδική στρατιωτική δύναμη ειρηνευτικών αποστολών» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ: «Τα μέτρα παραπέμπουν σε εντατική στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, εκτός των συνόρων τους, αλλά για τους σκοπούς του ΝΑΤΟ και επομένως δεν αποτελούν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για την εξομάλυνση των διμερών διαφορών τους» (το σχόλιο της Κύρας Αδάμ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ: «Ο μέσος Ελληνας, σε κανονικές συνθήκες, γκρινιάζει, διαμαρτύρεται, τραβάει τα μαλλιά του με την Ο.Α. Μόλις όμως κάποια κυβέρνηση τολμήσει να υπονοήσει ότι θα την κλείσει, καταλαμβάνεται από μιαν ανεξέλεγκτη λατρεία σε ένα υποτιθέμενο εθνικό σύμβολο. Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμη για τους "φημισμένους κύκλους" όταν πρόκειται για ένα από τα πλέον δυσφημισμένα brandnames διεθνώς. Προσωπικώς, έχασα την υπομονή μου με τους "κύκλους" όταν περίμενα άπειρες ώρες σε κάποια ξένα αεροδρόμια ή όταν με σήκωσαν από τη θέση μου στην business για να καθήσουν όλοι μαζί οι συγγενείς του πληρώματος» (ο Αλέξης Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: «Πολλοί από αυτούς τους δανειολήπτες θα δυσκολευθούν ιδιαίτερα να επαναδιαπραγματευθούν με ευνοϊκούς όρους τα επιτόκιά τους και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με σημαντικά υψηλότερα επιτόκια (...) οι τράπεζες θα πρέπει να δοκιμάσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα στα "όρια της καταστροφής" προκειμένου να κατανοήσουν τους κινδύνους με τους οποίους είναι αντιμέτωπες» (ο Κλάιβ Μπριολτ, βρετανική εκδοχή του δικού μας Γκαργκάνα / ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΔΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ: «Τα διαζύγια βλάπτουν το περιβάλλον. "Μη χωρίζετε γιατί χανόμαστε" λένε αμερικανοί επιστήμονες. Δύο πρώην σύζυγοι καταναλώνουν κατά μέσο όρο περίπου 53% περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σύγκριση με την περίοδο της κοινής ζωής τους» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ