Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Κάλεσμα συνολικής αντιπαράθεσης!

Συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται για την πανεργατική απεργία και την κλιμάκωση του αγώνα, ενώ το ΠΑΜΕ προχωρά σε πανελλαδική συνδικαλιστική σύσκεψη και ταξιδεύει στην Πράγα

Ολα και όλοι για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 10 Οκτώβρη! Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρουν τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, σ' αυτήν την κατεύθυνση στρατεύονται όλες οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι μπροστά στην αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας, δε χωράει καμιά αυταπάτη. Αντίθετα, επιβάλλεται ταξική ενότητα, αγωνιστική συσπείρωση και κλιμάκωση της πάλης.

Το ΠΑΜΕ έχει ήδη καταθέσει ένα πλαίσιο διεκδίκησης, που δεν αφορά μόνο στην πανεργατική απεργία, αλλά και σε όλες τις άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις, που θα δρομολογηθούν στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα. Ταυτόχρονα, προετοιμάζει την πανελλαδική συνδικαλιστική σύσκεψη στις 23 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, την παράλληλη παρουσία του στην Πράγα στις αντικαπιταλιστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τη Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, το σχετικό συλλαλητήριο στις 26 Σεπτέμβρη στα ίδια πλαίσια έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στην Αθήνα και το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 21 Οκτώβρη. Ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά του, πολλές συνδικαλιστικές οργανώσεις και συντονιστικές επιτροπές έχουν, ήδη, αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, τη συμμετοχή τους στο γενικότερο πρόγραμμα του ΠΑΜΕ και, ειδικότερα, απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στο Νοέμβρη.

Για την πανελλαδική συνδικαλιστική σύσκεψη και τις κινητοποιήσεις στην Πράγα, μιλάνε σήμερα στο «Ρ» ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, ο Τάσος Τσιαπλές, ο Κώστας Αβραμόπουλος και η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ