Τετάρτη 12 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ολοι σήμερα στις συγκεντρώσεις και αύριο στα συλλαλητήρια

Πανεργατική στάση εργασίας σήμερα. Στις 12.30 μ.μ., στην Ομόνοια, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, την ίδια ώρα στο Αγ. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Συλλαλητήρια σε 56 πόλεις αύριο, με κεντρικό αυτό της Αθήνας, στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια

Η απεργία στις 19 του Μάρτη αποτελεί κορύφωση των σημερινών και αυριανών κινητοποιήσεων
Η απεργία στις 19 του Μάρτη αποτελεί κορύφωση των σημερινών και αυριανών κινητοποιήσεων
Ούτε ώρα χαμένη! Ούτε βήμα πίσω απ' όσα δικαιούμαστε! Η έναρξη χτες στη Βουλή της συζήτησης για το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, η πρόθεση της κυβέρνησης να τελειώνει μια κι έξω με τα δικαιώματα εκατομμυρίων εργαζομένων, τα άσφαιρα πυρά των συνδικαλιστικών ηγεσιών που θέλουν μια κινητοποίηση για την τιμή του νόμου Ρέππα, καθιστούν αναγκαίο όσο ποτέ τον ξεσηκωμό με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, την οργάνωση της πάλης σε τόπους δουλειάς και συνοικίες, τη μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που τα ταξικά συνδικάτα διοργανώνουν σήμερα, αύριο και στις 19 του Μάρτη, στα πλαίσια της στάσης εργασίας (12 μ. - 3 μ.μ.), των συλλαλητηρίων σε 56 πόλεις σε όλη τη χώρα και της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας αντίστοιχα.

Για σήμερα Τετάρτη, στην Αθήνα, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έχει οριστεί για τις 12.30 μ.μ., στην Ομόνοια. Αύριο Πέμπτη 13 Μάρτη, το συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα θα γίνει στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια. Ενώ η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 19 Μάρτη, ορίστηκε για τις 10.30 π.μ., στην Ομόνοια.

Απεργιακή συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου οργανώνει σήμερα και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Το συλλαλητήριο της επόμενης μέρας θα γίνει στις 7 μ.μ. στον ίδιο χώρο και η απεργιακή συγκέντρωση στις 19 Μάρτη στις 10.30 π.μ., επίσης στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Στο πλαίσιο της παγκινητοποίησης, χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε πικετοφορία στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Στον Πειραιά, το συλλαλητήριο θα γίνει αύριο, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού. Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις, στα εργοστάσια ελαιουργοσαπουνοποιίας, στους εργατοτεχνίτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και σε αυτούς που δουλεύουν σε εργολάβους στα ναυπηγεία. Σε ό,τι αφορά τους εργατοτεχνίτες, με απόφαση του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά θα γίνουν στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις 7 με 8 το πρωί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, 11 με 12 το μεσημέρι στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας και 12 με 1 σε όλα τα καρνάγια.

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στα πλαίσια της σημερινής τρίωρης στάσης εργασίας προγραμματίζονται και σε δεκάδες ακόμα πόλεις όλης της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ