Τρίτη 18 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Βελγίου στην Ελλάδα

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Βελγίου, αποτελούμενη από τους Πίτερ Μέρτενς πρόεδρο, Μποντουέν Ντέκερς μέλος του ΠΓ και υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Τζο Κοτενιέρ μέλος του ΠΓ και υπεύθυνο για τα κοινωνικά - οικονομικά ζητήματα, και Λύδια Νέουφκορτ μέλος του ΠΓ και υπεύθυνη για τα οργανωτικά, πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας από χτες Δευτέρα έως την Τετάρτη 19 Μάρτη, μετά από πρόσκληση της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χτες η αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Βελγίου συναντήθηκε με το Εργατικό Συνδικαλιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Σκιαδιώτη, με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και το Τμήμα Παιδείας με επικεφαλής την Ελένη Μηλιαρονικολάκη.

Σήμερα θα γίνουν συναντήσεις με το Τμήμα Δημοκρατικών Δικαιωμάτων, την Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ, με τον «902», το «Ριζοσπάστη», ενώ αύριο η βέλγικη αντιπροσωπεία θα έχει συνομιλίες με την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης θα συναντηθεί με την ΚΝΕ και θα συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ