Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τρίτη αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Κώστα Μαρκέτη, μέλος της ΕΠ και νομαρχιακό σύμβουλο, θα επισκεφθεί τα ειδικά σχολεία των νοτιοανατολικών συνοικιών της Αθήνας.

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 9π.μ. η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής Πειραιά ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού και θα συναντηθεί με το δήμαρχο, κ. Κασιμάτη.

-- Αύριο, Τετάρτη 24/9, στις 10 π.μ. τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ στον Αλιμο θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Γ. Πρωτούλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 25/9 στις 10.30 π.μ. στο ειδικό σχολείο «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή του κόμματος Λίλα Καφαντάρη. Στις 12 μ. η ίδια αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί τα ειδικά δημοτικά σχολεία της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι.

-- Την Πέμπτη 25/9 η ΚΟ Θήβας του ΚΚΕ διοργανώνει, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ και ομιλήτρια τη Λ. Κανέλλη, βουλευτή του Κόμματος.

-- Την Παρασκευή 26/9 η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαύρας, στο Αίγιο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ