Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Φωνάζει ότι είναι «δεκανίκι»

«Ο κ. Καραμανλής είναι υπεύθυνος, για την απειλή να έρθει στα πράγματα η αμετροεπής αριστερά. Χρειάζεται να σοβαρευτεί. Να αφαιρέσει εμπάθεια και να προσθέσει στο κάδρο του, ευθύνη».

Τάδε έφη την Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, τη βασική στόχευση του κόμματός του, να αποτελέσει δεκανίκι της ΝΔ, σε συγκυβέρνηση και προκειμένου να συνεχίσουν την ίδια, αντιλαϊκή πολιτική. Μάλιστα, προς τούτο προσδιορίζει εαυτόν ως την εικόνα «ευθύνης» της παράταξης.

Αλλωστε, αναφερόμενος σε βουλευτές της ΝΔ (Πολύδωρα, Τατούλη), είπε ότι «εγώ με όλα αυτά τα παιδιά, δώσαμε τη μεγάλη μάχη και στη δεκαετία του '80 και στη δεκαετία του '90, για να διώξουμε "το κακό ΠΑΣΟΚ". Αυτοί πολέμησαν, αυτοί αγωνίστηκαν και κάποιοι άλλοι τώρα καρπούνται τον ιδρώτα τους. Είναι κατάντια. Εχω πάντα ευήκοον ους σ' αυτούς τους τίμιους αγωνιστές της μεγάλης παράταξης. Και υπενθυμίζω ότι η παράταξη, τώρα πλέον, έχει δύο κόμματα και όχι ένα (σ.σ: εννοεί ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.). Και ως εκ τούτου, πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι όσο βρωμίζουν τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, της οποίας είμαστε και οι δύο μέτοχοι, βλάπτουν σοβαρά τη συνύπαρξη, για μελλοντικές αυριανές σκέψεις και ιδέες».

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή του το ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις, μιλά για «κυβερνήσεις διαλόγου», νουθετώντας τους Καραμανλή και Παπανδρέου «να συμφιλιωθούν με την ιδέα, ότι η καταστροφική μονοκρατορία των κομμάτων τους εις τα πολιτικά πράγματα έληξε». Οτι χρειάζεται μια νέα οπτική πλευρά που να συμπεριλαμβάνει υγιείς και ομόκυκλες δυνάμεις».

Ενώ και χτες έσπευσε, με νεότερη ανακοίνωσή του, να βαφτίσει την ευχή του, λαϊκό ζητούμενο: «Ο λαός ταλαιπωρημένος επί σειρά ετών, από λάθη και ανομήματα των μονοκομματικών κυβερνήσεων, αναζητά διέξοδο και προσδοκία σε ευρύτερες πολιτικές εκφάνσεις»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ