Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Γκιόκας, Γιάννης Πρωτούλης και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα πρόκειται να λάβει για να εξασφαλιστούν σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα, ώστε να μπορεί η σχολή να λειτουργεί απρόσκοπτα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα παρέμβει η Κυβέρνηση άμεσα για να μην καταστραφούν από το σύνολο του αρχείου του Εφετείου Θεσσαλονίκης, περιόδου 1914 έως 1966, οι πολιτικές - ιστορικές και κοινωνικές δίκες και αν θα χρηματοδοτήσει με όλες τις απαιτούμενες πιστώσεις τη δημιουργία χώρου κατάλληλου για τη φύλαξη και συντήρησή του.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Βέρα Νικολαΐδου και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση και χωρίς άλλες καθυστερήσεις ανέγερση μουσείου που θα στεγάσει το έργο του Χρ. Καπράλου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση, ώστε αφ' ενός να ολοκληρωθεί άμεσα η καταβολή των δεδουλευμένων προς τους λεωφορειούχους των αστικών ΚΤΕΛ Νομών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφ' ετέρου να παρασχεθεί το απαιτούμενο κονδύλιο, ώστε οι μαθητές να μεταφέρονται χωρίς προβλήματα στα σχολεία τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Διαμάντω Μανωλάκου, Γιάννης Ζιώγας, Λιάνα Κανέλλη και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα είναι διατεθειμένος να πάρει ώστε η Διοίκηση του ΕΦΕΤ να σταματήσει την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν το Δημοτικό Σχολείο Βόλου Κωφών και Βαρήκοων Παιδιών θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και τι μέτρα θα πάρει για να λυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για να επισπευστεί η καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες παραγωγούς στα χωριά Σερβωτά Τρικάλων και Προάστιο Καρδίτσας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό εάν προτίθεται να επανεξετάσει τις αποφάσεις του και τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να μην υπάρξουν περικοπές των δρομολογίων του ΟΣΕ προς τη Δυτική Θεσσαλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ