Σάββατο 29 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διόδια και με τη... μεζούρα!

Μας το κατήγγειλε αγανακτισμένος αναγνώστης της εφημερίδας, επαγγελματίας που διαθέτει φορτηγάκια τύπου ΒΑΝ για μεταφορές.

Πριν λίγες μέρες περνώντας από το σταθμό διοδίων Αφιδνών του ζητήθηκε να πληρώσει 6,90 ευρώ, αντί για 2,70 ευρώ που είναι το κανονικό αντίτιμο για οχήματα με ύψος μέχρι 2,20 μέτρα, όπως το δικό του. Κι αυτό με το εξωφρενικό αιτιολογικό ότι υπήρχε ένα φορτίο που εξείχε από το όχημα και... ανέβαζε το ύψος του στα 2,40 μέτρα! Σε μια άλλη μάλιστα περίπτωση του ζητήθηκε πάλι να πληρώσει αυξημένα διόδια επειδή εξείχε η... κεραία του αυτοκινήτου που ήταν στερεωμένη στη σκεπή του! Τελικά αναγκάστηκε να ξεβιδώσει την κεραία για να περάσει πληρώνοντας το κανονικό αντίτιμο...

Σημειώνουμε ότι η εκμετάλλευση των συγκεκριμένων διοδίων έχει παραχωρηθεί στην ιδιωτική κοινοπραξία της Ιόνιας Οδού, που εισπράττει «ζεστό» χρήμα από το Γενάρη - και μάλιστα αυξημένο μέχρι και 145% από τον Απρίλη - ενώ είναι ζήτημα αν έχει ρίξει και μία τσαπιά στο έργο.

Εκεί κατάντησαν τον ελληνικό λαό οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τις περιβόητες «συμβάσεις παραχώρησης» και τις ΣΔΙΤ: Να πληρώνουν πανάκριβα χαράτσια, ακόμη και με τη... μεζούρα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ