Τρίτη 31 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους αγροτικούς ιατρούς του νομού Ιωαννίνων και τι μέτρα θα λάβει για να μη επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας, Διαμάντω Μανωλάκου και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται η κυβέρνηση να καλύψει άμεσα όλα τα κενά με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό στη Σχολή Σ.Δ.Ο. του ΤΕΙ Χαλκίδας και τι μέτρα πρόκειται να πάρει, ώστε να καταβληθούν άμεσα όλοι οι χρωστούμενοι μισθοί των εκτάκτων καθηγητών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα πρόκειται αν λάβει για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και των Αγροτικών Συλλόγων της επαρχίας Αγιάς Λάρισας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝτους αρμόδιους υπουργούς αν θα προχωρήσουν άμεσα σε ενέργειες για να καλυφθούν τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στο Ν. Ευβοίας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, ώστε να διεξάγεται χωρίς προβλήματα η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα άμεσα προτίθεται να πάρει για την κατασκευή πυκνού δικτύου πυροσβεστικών κρουνών στα σοκάκια της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο έργο της Πυροσβεστικής και για τη δημιουργία γενικότερα απαιτούμενων συνθηκών ασφάλειας, όπως επίσης και για τον εφοδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας με μικρά πυροσβεστικά οχήματα, κατάλληλα για πυρόσβεση στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Ζιώγας, Λιάνα Κανέλλη και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να εκλείψει η παραπάνω περιττή και παράλογη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ που πάσχουν από το σύνδρομο της αποφρακτικής άπνοιας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργο τι μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια στην κ. Τούσιου Ειρήνη και για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ