Τρίτη 31 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΕ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με αγώνα και ψήφο υπέρ του ΚΚΕ

Οποιος θέλει να δείξει ένα πνεύμα αντίστασης στην ΕΕ, ένα πνεύμα σαφούς καταδίκης, έως να φτάσει και στη θέση ότι η Ελλάδα εντός της ΕΕ δεν έχει μέλλον, αλλά πρέπει να υπάρξει ρήξη, αποδέσμευση από αυτήν, όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να εκφραστούν με το ΚΚΕ

  • Τις ευρωεκλογές πρέπει να τις δούμε δεμένες και αναπόσπαστες με την κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ακριβώς τώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερο ισχυρό ΚΚΕ στο κίνημα, στη δράση και στην κάλπη. Το Κόμμα, που είναι σταθερό, έμπειρο, δοκιμασμένο, και σε εθνικό επίπεδο και σε πανευρωπαϊκό. Χρειάζεται φιλολαϊκό μέτωπο πάλης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Το ΚΚΕ ως περιεχόμενο στη μάχη των Ευρωεκλογών θέτει το ίδιο που θα θέσει και στη μάχη των εθνικών εκλογών. Χρειάζεται η καταδίκη της πολιτικής της ΕΕ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να μην αποτελέσουν εναλλακτική επιλογή τα κόμματα εκείνα που είτε συντηρητικοποιούν τη λαϊκή συνείδηση όπως ο ΛΑ.Ο.Σ., είτε αμβλύνουν το ριζοσπαστισμό της όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο ελληνικός λαός μπορεί να βρει το δρόμο του, μέσα από την πάλη που ξεκινάει το λιγότερο από την ανυπακοή και απειθαρχία και φτάνει έως την ουσιαστική ρήξη με την ίδια την ΕΕ. Η συνεργασία στην Ευρώπη θα είναι ωφέλιμη για τους λαούς μόνο όταν πάψει να υπάρχει πλουτοκρατία σε όσο γίνεται περισσότερες χώρες της ΕΕ και τελικά σε όλη την Ευρώπη, όταν η Ευρώπη γίνει σοσιαλιστική.

ΣΕΛ.  10   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ