Τρίτη 28 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στην υπηρεσία του κεφαλαίου...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ, αφού στήριξε την «αγορά αυτοκινήτου», τώρα η κυβέρνηση θα στηρίξει και την «αγορά ακινήτου»! Εξαγγέλλει μέτρα ο υπουργός Οικονομίας, πάντα στο όνομα του ελληνικού λαού...

Ελα, όμως, που τελικά όλα τα μέτρα έχουν έναν και μόνο στόχο: Να διατηρηθούν υψηλά τα κέρδη των εταιρειών, ανεξαρτήτως της ...κινητικής κατάστασης των προϊόντων τους.

Ετσι, λοιπόν, η περικοπή των φόρων στο αυτοκίνητο καταλήγει στις τσέπες κατασκευαστών και αντιπροσωπειών, όπως και η όποιοι φορολογικοί περιορισμοί στα σπίτια θα καταλήξουν στα χέρια των εργολάβων.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πληρώνουμε κάθε μήνα στις τράπεζες για το αυτονόητο δικαίωμά μας να έχουμε μια στέγη και να μετακινούμαστε.

Για το πρόβλημα της σίτισης δεν ανησυχούμε, το έχει αναλάβει ...εργολαβικά ο Βγενόπουλος (μείωση τιμών στο γάλα και τα σχετικά)!

ΤΟ ΧΕΙ ΡΙΞΕΙ στις ...μεγάλες φράσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, προσπαθώντας μήπως του κάτσει καμιά καλή ατάκα.

«Η δεξιά έχει ημερομηνία λήξης», είναι το τελευταίο του εφεύρημα, αναφερόμενος προφανώς στην κυβέρνηση. Με την πολιτική της «δεξιάς», όμως, τι γίνεται; Εχει ημερομηνία λήξης αυτή;

Γιατί αν κρίνουμε από τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ και τις λογικές του ευρωμονόδρομου που υποστηρίζει, μάλλον η δεξιά πολιτική έχει πολύ μέλλον, όσες φορές κι αν εναλλαχθούν τα δυο κόμματα στην κυβέρνηση.

Δυστυχώς (για το ΠΑΣΟΚ), ο κόσμος έχει μυαλό και σκέφτεται. Κι όποιος το κάνει καταλήγει ότι «δεξιά πολιτική» είναι η ακρίβεια, οι πόλεμοι, οι ιδιωτικοποιήσεις, η περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και άλλα τέτοια...

Οχι η «ατάκα», το επικοινωνιακό προφίλ και η ικανότητα τού να μη δημιουργείς σκάνδαλα (δηλαδή να μη ...σε πιάνουν με τη μίζα στα χέρια).


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ